Medewerkers

Kerensa Douma

 

Kerensa is in 1994 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam.

Zij werkte in Verpleeghuis Sonnevanck in Harderwijk en was gedetacheerd vanuit Revalidatiecentrum De Kastanjehof in Apeldoorn voor advisering in het kader van de WVG naar de gemeente Apeldoorn e.o. en Harderwijk e.o. Vanaf 2009 werkte zij op de afdeling Revalidatie & Therapie van het ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk.

De verrichtte werkzaamheden waren gericht op ouderenzorg, volwassen revalidatie, COPD, Handtherapie en advisering binnen de wettelijke richtlijnen.

Per 1 mei 2015 is Kerensa toegetreden tot de maatschap met Suzanne van Leeuwen.

Per 1 januari 2019 is zij eigenaar van de praktijk.

In 2016 is zij gespecialiseerd tot handtherapeut en vanaf 1 maart 2019 mag zij zich gecertificeerd handtherapeut CHT-NL noemen.

Kerensa is lid van Ergotherapie Nederland, staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie.

 

Kerensa is praktijkeigenaar.

 

Gevolgde scholing:

>>Lees meer


Wilma van Tol

 

Wilma is in 2006 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam.

Zij heeft jarenlang ervaring op gedaan binnen de revalidatieafdeling van ziekenhuis St Jansdal, waar zij collega was van Kerensa. Hier heeft zij de kans gekregen zich te verdiepen in cognitieve revalidatie en arbeid. Wilma heeft vervolgens in de eerste lijn als ergotherapeut gewerkt waar zij zich met name gericht heeft op mensen met vermoeidheidsklachten en (mild) cognitieve klachten. Tegelijkertijd werkte zij tijdelijk als arbeidsonderzoeker / - adviseur bij Zintens, onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten in Arnhem. Voordat zij de overstap maakte naar ergotherapiepraktijk Actief heeft zij enkele jaren ervaring opgedaan als adviseur arbeid bij Vogellanden, centrum voor revalidatie.

Binnen ergotherapiepraktijk Actief zet Wilma haar opgedane kennis en ervaring in, om mensen met problemen met hun energiemanagement en mild cognitieve klachten te begeleiden naar een optimale balans, zowel privé als op het werk.

 

Wilma is lid van Ergotherapie Nederland en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

 Gevolgde scholing:

>>Lees meer


Diana Meijer

 

Administratief Medewerkster